Politica de confidentialitate

Termeni și Condiții

Politica de confidențialitate​

 

Ne concentrăm eforturile pentru a ne respecta clienții. De aceea trimitem Newsletter doar persoanelor care s-au abonat la acest serviciu. În cazul în care ați primit devotionalul (Newsletterul) fără să vă fi dat acordul, ne cerem scuze pentru neplăcerea creată. Dacă nu mai doriți să primiți emailuri de la noi, vă puteți dezabona cu ușurință de la Newsletterul nostru apăsând pe link-ul de dezabonare din partea de jos a paginii de Newsletter. 
Considerăm că este important să vă protejam confidențialitatea și să vă informam cu privire la modul în care utilizam datele dumneavoastră personale.

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam pot include următoarele:

Numele și datele de contact (e-mail), pentru a vă putea trimite Newslettere.

Date despre dispozitivul și rețeaua pe care le utilizați pentru a vă conecta la site-ul și la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicațiile software instalate pe dispozitivul dvs. De asemenea, includ adresa IP, setările regionale și setările de limba.

Scopul colectării datelor personale

Scopul colectării datelor personale este acela de a vă putea trimite Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail).

 

Protecția datelor cu caracter personal

Vă stocăm datele (nume si adresă de e-mail) într-o bază de date ce se află pe un server protejat. Numai administratorii site-ului au acces la aceste informații. Vom procesa datele în mod sigur, vom aplica și menține masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele dvs. personale.
Viața privată a clienților este foarte importantă pentru noi de aceea dorim să vă asiguram că păstrăm datele dvs. de contact în siguranță și că nu le vom vinde și nu le vom transmite altcuiva sau nu le vom folosi în alte scopuri decât cele pentru care v-ați dat consimțământul.

Informații despre Newsletter

Cât de des trimitem Newsletter?

Trimitem Newsletter în funție de Abonamentul si Devotional. Dacă nu mai doriți să primiți emailuri de la noi, vă puteți dezabona cu ușurință de la Newsletter.
Pentru că nu ne dorim să vă umplem Inboxul cu e-mailuri care nu sunt din aria dumneavoastră de interes, în partea de jos a fiecărui email pe care îl veți primi de la noi veți găsi un link prin care vă puteți dezabona de la Newsletter. 

Date de Contact:

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteți contacta pe adresa de mail „contact@cristiboariu.com„.

Copyright © 2022 | Powered by CB Ministries